BALSAMUM PERUVIANUM GLOBULI C/D 1 - C/D 4
Balsamum Peruvianum, επίσης γνωστό ως βάλσαμο του Περού, είναι ένα φυσικό ρητίνη που λαμβάνεται από το δέντρο Myroxylon balsamum. Αυτό το δέντρο είναι κυρίως εγγενές στις τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής, ιδιαίτερα στο Περού και στον Ισημερινό.
Η ρητίνη έχει μακρά ιστορία χρήσης στην παραδοσιακή ιατρική και εκτιμάται επίσης στη βιομηχανία αρωμάτων και καλλυντικών. Το Balsamum Peruvianum είναι γνωστό για το χαρακτηριστικό, γλυκό άρωμά του και τις πολύπλευρες ιδιότητές του. Στην αρχαιότητα θεωρούνταν συχνά πολύτιμο εμπόρευμα και χρησιμοποιούνταν σε τελετουργικές εκδηλώσεις.
Στην ομοιοπαθητική, το Balsamum Peruvianum χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υποστήριξη σε διάφορες παθήσεις. Πιστεύεται ότι μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε δερματικά προβλήματα και για την προώθηση της γενικής ευεξίας.
- Προέλευση: Περού και Ισημερινός
- Χρήση στην παραδοσιακή ιατρική
- Παραδοσιακοί τομείς εφαρμογής στην ομοιοπαθητική
Σημείωση: Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται αποκλειστικά για γενική ενημέρωση και δεν αντικαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή. Οι αποφάσεις σχετικά με μια θεραπεία θα πρέπει πάντα να λαμβάνονται από γιατρό ή ειδικευμένο ιατρικό επαγγελματία.
Lieferzeit: ca. 3-4 Tage (Ausland abweichend)
BALSAMUM PERUVIANUM GLOBULI C/D 1 - C/D 4
Kundenrezensionen
Aqveo
Produkte
Badener Schmerzöl
Produkte
- Ähnliche Produkte
- Kürzlich angesehen