RICINUS COMMUNIS DILUTION C/D 13 - C/D 30
Ricinus communis, joka tunnetaan myös nimellä ihmepuu, on kasvi, joka on levinnyt erityisesti trooppisille ja subtrooppisille alueille. Alun perin se on kotoisin Afrikasta ja Lähi-idästä, mutta on vakiintunut moniin osiin maailmaa.
Ihmepuun siemenet sisältävät myrkyllistä risiiniä, jolla on ollut merkitystä sekä perinteisessä lääketieteessä että eri kulttuureissa. Mielenkiintoista on, että kasvia käytetään myös risiiniöljyn valmistukseen; öljy tunnetaan laksatiivisista ominaisuuksistaan ja sitä hyödynnetään kosmetiikkateollisuudessa.
Homeopatiassa Ricinus communis-valmistetta on perinteisesti käytetty tukemaan kehoa erilaisissa vaivoissa. Usein mainittuihin käyttökohteisiin kuuluvat:
- Ruansulatusvaivat
- Ihon ärsytykset
- Yleinen heikkous ja uupumus
Valmisteen Ricinus communis käytöstä tulee kuitenkin aina sopia kokeneen homeopaatin tai lääkärin kanssa.
Lieferzeit: ca. 3-4 Tage (Ausland abweichend)
RICINUS COMMUNIS DILUTION C/D 13 - C/D 30
Kundenrezensionen
Aqveo
Produkte
Badener Schmerzöl
Produkte
- Ähnliche Produkte
- Kürzlich angesehen